Alltid fri frakt när du beställer för mer än 799 kr. Annars frakt från 59:-.

Organics by Sara

 

Med Organics by Sara vill grundaren Sara Nomberg, ekologisk hudvårdsterapeut och näringsfysiolog erbjuda hudvård med 100% ekologiskt innehåll. 

Sara är en riktigt eldsjäl som gärna delar med sig av sin kunskap, både högt och lågt, vilket vi på Naturens Skott är mycket tacksamma för! Det som tilltalar oss extra mycket är att de flesta produkterna går att använda till fler än ett syfte. Så färre produkter till fler kroppsdelar, vem gillar inte det?!

En handgjord serie för alla, oavsett kön, ålder eller hudbesvär, med få och noga utvalda ingredienser baserat på vegitabiliska och eteriska oljor. Bara de nödvändigaste ingredienserna får vara med och som kroppen kan få näring ifrån. Resultatet är en skonsam, effektiv och miljövänlig hudvård. 

Organics by Sara förstår att de inte kan förändra världen ensam, men vill gärna försöka tillsammans med oss och er där hemma. 

Alla vegetabiliska och eteriska oljor är ekologiskt certifierade vilket innebär att du kan räkna med högsta kvalité i de råvaror vi använder. Alla ingredienser som vi använder är vegetabiliska, dvs kommer från naturen. Inga ingredienser härstammar från djurriket. Inga ingredienser eller slutgiltiga produkter är djurtestade.