Alltid fri frakt när du beställer för mer än 799 kr. Annars frakt från 59:-.

Träsmycken från Just Wood

Här hittar du våra träsmycken!


Dessa smycken, som inte bara är snygga och UNISEX har även en effekt som beror på vilken eterisk olja du använder den tillsammans med.


Skeptikern

En sak som jag bär varje dag!

Har provat allt förutom örhängena (då jag inte har hål i öronen) och har fastnat för nästan alla. Jag bär ett varje dag, men jag varierar den eteriska oljan efter mitt humör :)

Den passar bra till min hudton, känns inte alls egentligen, och jag VILL ha den på mig varje dag. 

Man behöver ju inte ha på en eterisk olja - för den har en naturlig trädoft - men det är nånting extra när man kan bestämma själv vad man ska sprida för känsla - både för en själv och för de som känner doften man har runt sig. 

Men en favorit för mig är att, på de smycken som är obehandlade, ha på en skvätt med eterisk olja med doft av Lavendel! Det gör mig lugnare direkt, och jag kan dofta på den för att öka fokus och bara vara här&nu.

Bara att beställa, packa upp och ta på sig!