Alltid fri frakt när du beställer för mer än 799 kr. Annars frakt från 59:-.

De olika oljorna

Jojobaolja, Hallonfröolja och Arganolja

Olja som hudvård, fett och glansigt? Känns orent? Precis som med annan hudvård, behöver oljorna vara anpassad för din hudtyp och viktigt med doseringen (att inte ta för mycket - får prova sig fram vad som är rätt för just din hud). 


Optimisten

Jag har blivit beroende av oljornas konsistens! Känns fantastiskt skönt och ger en len behaglig känsla. Jag har själv en blandhy som samtidigt är känslig och lätt reagerar, har misstänkt perioral dermatit och använder mig av produkter från Annas EKO. Jag upplever inte att huden blir fetare eller upplevs glansigare, snarare tvärtom. 

På kroppen kan jag tipsa om att vara ordentligt fuktig när man lägger på kroppsolja för att den verkligen ska sjunka in snabbt. Om jag glömmer bort det och istället hinner torka kroppen med handduken så får jag använda mycket mer olja och jag upplever inte att den går in i huden på samma sätt som när det fortfarande är vattendroppar kvar på huden. 

Skeptikern

Jag som inte använder dessa slags oljor så ofta känner mig först lite obekväm med att använda dessa. Jag (och min son) har testat dessa vid ett flertal gånger efter det, och jag får en fräsch känsla efter användandet, men jag vet inte riktigt vilken effekt den har för mig. Jag har lyxen att ha en såndär "enkel manlig hud" i både ansikte och kropp. Men om jag vill känna mig återfuktad efter en lång dag så känner till och med jag en väldigt skön känsla efter dessa oljor!

Min favorit är absolut Jojobaoljan, även om alla tre ger mig ungefär samma resultat :)