Alltid fri frakt när du beställer för mer än 799 kr. Annars frakt från 59:-.

Ansiktsvatten - vad är det bra för?

Ansiktsvatten - lavendel, ros och eukalyptus


Optimisten

Alltid varit lite skeptisk till effekten av ansiktsvatten och använt det väldigt sporadiskt genom åren. Sedan ett halvår tillbaka använder  jag själv ansiktsvatten med lavendeldoft från Annas EKO länk till produkten och tycker den känns både fräsch och uppfriskande. Svårt att säga något om själva effekten av enbart ansiktsvattnet då jag använder det som en del av min dagliga hudvårdsrutin. Däremot känns det extra bra att spraya på ansiktet för att lämna de sista spåren av sömnen för en ny dag 😊 

Skeptikern

Jag var skeptiskt (som mitt namn berättar) till denna produkt. vad skulle detta vara bra för?

Men, jag är helt beroende av ansiktsvattnet Lavendel som jag sprejjar på mig varje gång jag är i badrummet numera. Den med Lavendel har en lugnande effekt, direktverkande, som jag inte trodde. Jag har gjort the på ljung m.m tidigare - och denna har ungefär samma effekt på mig - och jag rekomenderar den startkt!